Karer Festivali komitesinden teşekkür

8.18.2008


Karer’deki festivale toplam on sekiz sanatçının katıldığını ifade eden komite üyeleri, En büyük isteklerinin Gurup köyünün yolunun bir an önce asfaltlanması gerektiğini söylediler.


Karer’in yol sorunu çözülmeli

Karer festivali komitesinden Hüseyin Gencer, Burhan Gence, Hakkı Güneş, Cihan Uzunyayla gazetemizi ziyaret ederek, festivale katılanlara teşekkürlerini sundu. Gazetemizi ziyaretleri sırasında tüm Bingöl halkına teşekkür ettiğini ifade eden Cihan Uzunyayla “Karer festivalinde bizleri yalnız bırakmayan Bingöl halkına, Bingöl’de yer alan Basın Kuruluşlarına ve bu festivali destekleyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Karer’deki festivale toplam on sekiz sanatçının katıldığını ifade eden komite üyeleri, Festivalin başlangıç gününden son gününe kadar herhangi bir sorun yaşanmadığını söyleyerek, Son gün katılımın daha fazla olduğunu kaydettiler.

En büyük isteklerinin Gurup köyünün yolunun bir an önce asfaltlanması gerektiğini belirten Karer festival komitesi, “Bu festivale katılan on bininin üstündeki sayı, bu yolların yapımıyla birlikte artacaktır. Bizler önümüzdeki yıl ve daha sonraki yıllarda Karer festivalinin gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız. Bölgeye gerek yurtdışından gerekse İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük şehirden insanlar bu festivale geldi. Gelenlerin en büyük şikâyetçi tozlu ve taşlı yollarda yaşadıkları sıkıntılardı. Bununla birlikte iletişimde Karer’de diğer bir sıkıntıyı teşkil ediyor. Bu sorunların giderilmesi için yetkililerin duyarlı olmasını diliyoruz” İfadelerini kullandılar.

0 Yorum(lar):

  © Kareronline 2008

Back to YUKARI ÇIK