Karerliler 18 Ocak 2009 Günü İstanbul'da

12.13.2008

Karerliler 18 Ocak 2008 tarihinde Aydınlıköy Hakev Cemevi’nde toplanıyor. Toplantının gündemini 2009 yılında düzenlenecek olan festival çalışmalarını yürütecek yönetim kurulunun seçimi oluşturuyor. Bu toplantıda ayrıca güçlü bir dernekleşme modelini üzerinde durulması muhtemel görünüyor. Seçilen kurulda 5 Karerli, mevcut dernek başkanları ile daha ileride oluşturulacak komite başkanları olmak üzere toplam 13 kişinin görev alması planlanıyor.Kasım ve Aralık ayında İstanbul'da toplanarak geniş katılımlı toplantının gündemini belirlemeye çalışan Karerliler, toplantı günü için bir davetiye metni kaleme aldı. Metne imza atan isimlerden, Karerlilerin güçbirliği içinde hareket etmeye kararlı oldukları anlaşılıyor.

Hazırlanan davetiyelerin isme yazılı şekilde elden teslim edilmesine karar verildi. Karerlilerin bu çağrıya büyük bir ilgi göstermesi tahmin ediliyor.

Davetiye metnine imza atan isimler:
Atillah Kızılkan, Ekrem Güreş, Muhittin Çalağan, Sabri Kaskin, Nurettin Deneri, Ergin Kanısıcak, Av. Hüseyin İldan, Fikret Yurtsever, Fikret Bingöl, Vediha Bektaş, Abidin İleri, Mehmet Çalasın, Hüseyin Gencer, Mehmet Ali Uzunyayla, Doğan Kaplanseren, Kadim Uzunyayla, Halil Güreş, Cafer Yurtsever, Binali Çalasın ve Barış Kışın.

Davetiye Metni:
“Bizler, sorunları en aza indirilmiş bir Karer düşüncesiyle bir araya geldik. Tüm Karerlilerin göndlünde bie nebzede olsa Karer sevgisinin olduğunu biliyoruz. İşte içimizdeki bu sevgiden cesaret alarak, Karerlilerin bu dağınık ve “bana ne” anlayışına son vermek amacıyla ülkemizdeki tüm Karerlileri kapsayan bir toplantı düzenlemeyi düşündük. Bu toplantıdaki asıl amaç; büyük bir çoğunluk tarafından sevilen, sayılan iyi ilişkiler içinde bulunan, varlığıyla etkinliğe güç kazandıran, insanlara güven aşılayan; farklı kurum ve kişilerle iletişim kurabilen kişilerden oluşan bir heyet oluşturmaktır. Bu heyet bundan böyle, Karer’in temel sorunlarının giderilmesinde çalışmalar yapacak ve Karer Festivali’ni en iyi şekilde organize edecek; festivali kurumlaştırmak için gereken çalışmaları yapacak plan ve plan üretecek.

Sorunlarımızı konuşmak ve çözüm üretmek için, 18 Ocak 2009 Pazar günü, saat 13:00’de İstanbul Tuzla – Aydınlköy Hakev Cemevi’nde buluşuyoruz.”

Adres: Aydınlı Mah. Atatürk Cad. Yankı Sk. No. 7 Tuzla /İstanbul
İrtibat: GSM: (0532) 422 76 84 E-Mail: muhittincalagan@hotmail.com Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir


Özel Haber: Cafer Yurtsever | Resim : Karerliler.net

0 Yorum(lar):

  © Kareronline 2008

Back to YUKARI ÇIK