AV-KAR'dan Karerli Üniversitelilere Burs

4.28.2009

Değerli Karerliler,

Karerlilerin örgütlenmesi, örgütlü bir çalışmaya başlaması çok uzun bir dönemi kapsamıyor. Türkiye’deki değerli derneklerimizden ziyade Avrupa’daki Karerli emekçilerin büyük emeklerle kurdukları, geliştirmeye çalıştıkları AV-KAR 4.yılına girmek üzere, evet AV -KKARlılar Avrupa’da ama yürekleri hep oralarda, yüzleri hep oraya dönük.


Dedik ya yüreklerimiz orada ve yüzlerimiz oraya dönük, çünkü biliyoruz ki ne Karer bizi, ne de biz Kareri bırakabiliyoruz.
Biliyoruz ki Karerde eğitilmiş her insan bizlerin hepimizin geleceğidir.
Bu nedenle ilk projemiz de Karer yönelik yaptık.


Av –Kar gücünü Avrupa’daki Karerlilerden alıyor, Avrupa’daki Karerlilerden aldığımız güç ve olanaklarla yeni üniversite döneminde üniversiteyi kazanmış veya şu anda üniversitede okuyan, ama maddi olanakları kısıtlı olan 4 gencimize, ayda 70 Euro ve 6 ayla sınırlı olmak koşuluyla burs biçiminde yardım olanağı sunmaya karar verdik. Biliyoruz bu sayı ve meblağ az ama; bu bir başlangıçtır ve Avrupa’daki Karerlilerden aldığımız güç oranında bu sayı ve meblağ yükselecektir. Umudumuz ve çalışmalarımız bu yöndedir.


Burs başvurusunda bulunanlar arasında maddi durumu en kötü olanlara öncelik verilecektir.
Burs almak isteyen arkadaşların bir mektup veya E-mail ile Av-Kar yönetim kuruluna açık adreslerini, durumlarını, kazandıkları üniversitenin adını veya şu an okuyorlarsa, hangi üniversitede okudukları, kendilerini tanıtıcı bir bilgi notu ile başvurmaları gerekiyor.

Verilen bilgiler detaylı bir şekilde araştırıldıktan sonra değerlendirilecek ve kendileriyle iletişime geçilecektir.

İlgililerin dikkatine,

Selam saygılarımızla

AV-KAR Yönetim Kurulu

0 Yorum(lar):

  © Kareronline 2008

Back to YUKARI ÇIK